BALIKESİR / BANDIRMA - Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu

NİL ELARA ERKAN

Okulumuz 8E Sınıfı öğrencisi Nil Elara ERKAN   Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik uygulamaları anlayışından hareketle; ilimizdeki risk altında bulunan, olumsuz şartlarla karşı karşıya olan çocuk ve gençlerin, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunmasına yönelik, bilgilendirme ve sosyal çalışmaları da kapsayacak şekilde sanat alanında mesleki yönden eğitilerek istihdam edilmeleri ve topluma faydalı birer birey olarak sosyal hayata uyumlarının sağlanmasını, kötü alışkanlıklardan ve suçlardan korunmalarını ve eğitim sonunda iş bulmalarını amaçlayan " Bir Adım Bin Umut Projesi" kapsamında;"Polis "temalı Resim yarışmasında BİRİNCİ oldu.Öğrencimiz  Nil Elara ERKAN'ı ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aynur MAVİŞ'i bu güzel başarılarından dolayı kutluyoruz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:37 - Görüntülenme: 97