What stands the test of time

Ağustos 2023'te, Hırvatistan'dan Osnovna škola Podmurvice Rijeka/Fiume ve Korgeneral Enver Akoğlu Ortaokulu olmak üzere iki okul tarafından " What stands the test of time” projesi kurulmuştur.

Türkiye ,Yunanistan , İspanya , Portekiz, Polonya ve Hırvatistan ‘dan  22 ortak okul ile gerçekleştirilecektir. 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek olan projemizde öğrencilerimizden gönüllü olanlar yer almaktadır. Bu projede öğrencilerimiz aktif rol alarak eleştirel düşünme ve problem çözme, iletişim ve iş birliği, yaratıcılık and inovasyon, : bilgi okuryazarlığımedya okuryazarlığıbilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) okuryazarlığı,  esneklik ve uyum, girişimcilik ,sosyal ve kültürlerarası ilişki, üretkenlik ve sorumluluk gibi 21. yy becerilerini geliştirebileceklerdir.

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 07:23 - Görüntülenme: 27