Nis

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI FİNAL KARŞILAŞMASINDA 5/F SINIFI BİRİNCİ OLDU.SINIFI VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYOR,İLÇE MÜSABAKALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILDÖNÜMÜNDE SAYGI MİNNET VE ŞÜKRANLA...

Mrt

"Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende"  İlk Yardım Semineri okulumuzda gerçekleştirildi.Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Çiler KORULU ya teşekkür ediyoruz

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü,  okulumuzun hazırladığı programla kutlandı.

Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa  Bandırma İlçe Kaymakamı Engin AKSAKAL,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Levent  EĞREN, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt DEMİRTAŞ,İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN,daire ve kurum amirleri katıldılar.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka  Oyunları kapsamında ilçemizde düzenlenen turnuvada 5A Sınıfı Öğrencimiz Yağmur MİLANİ (Mangala)ve 7A Sınıfı Öğrencimiz  Tanem KARAKAŞ (Reversi) İlçe 1.si olmuşlardır. İl finallerinde ilçemizi temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Sivil Savunma Haftası Etkinlikleri kapsamında okulda deprem anında yapılması gerekenler  ve sonrasında okul tahliye tatbikatı gerçekleştrildi.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

DESTEKLERİ İÇİN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Şbt

13 Şubat tarihinde alınmaya başlanan 2024 Bursluluk sınavı için başvuru işlemleri 1 Mart 2024 tarihine kadar alınmaya devam edecek.

Şbt

Okulumuz 8E Sınıfı öğrencisi Nil Elara ERKAN   Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik uygulamaları anlayışından hareketle; ilimizdeki risk altında bulunan, olumsuz şartlarla karşı karşıya olan çocuk ve gençlerin, suçlardan ve zararlı alışkanlıklardan korunmasına yönelik, bilgilendirme ve sosyal çalışmaları da kapsayacak şekilde sanat alanında mesleki yönden eğitilerek istihdam edilmeleri ve topluma faydalı birer birey olarak sosyal hayata uyumlarının sağlanmasını, kötü alışkanlıklardan ve suçlardan korunmalarını ve eğitim sonunda iş bulmalarını amaçlayan " Bir Adım Bin Umut Projesi" kapsamında;"Polis "temalı Resim yarışmasında BİRİNCİ oldu.Öğrencimiz  Nil Elara ERKAN'ı ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Aynur MAVİŞ'i bu güzel başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ock

8. sınıf öğrencilerimize LGS farkındalığı kazandırmak, sınav puanı ile girş yapılan bir üst eğitim kurumlarını tanıtmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Enerjis Fen Lisesi ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Liselerine rehberlik servisimiz tarafından gezi yapılmıştır.

Ock

2016'da ülkemizin tarihine kara bir leke olarak geçen, ancak aynı zamanda milletimizin demokrasiye olan bağlılığını ve cesaretini en güçlü şekilde gösterdiği bu önemli günü anarak, adına gazete düzenleyerek, geçmişi anıyor ve geleceğe dair umutlarımızı paylaşıyoruz.

Ock

OKUL VE İLÇE GENELİNDE YAPILAN RESİM-ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMALARINDA VE DENEME SINAVLARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE KÜÇÜK BİR HATIRA.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Ara

OKUL FUTBOL TAKIMIMIZ BALIKESİRDE DÜZENLENEN OKULSPORLARI MÜSABAKALARINDA İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ OKULUMUZDAKİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK